El Festival de Benvinguda de la Universitat de Valencia torna a donar suport a POBRESA ZERO

ENTRADES JA A LA VENDA! 7€ en Arena o 5€ en Grada per veure a La Habitación Roja + Tremenda Jauría + SMOKING SOULS + Rural Zombies! el divendres 26 d´octubre en la plaça de Bous de València.

Concert de Benvinguda 2018

Aquest any una vegada més el Festival de Benvinguda Universitat de València organitzat pel Sedi: Servei d'Informació i Dinamització – Universitat de València té un cartell espectacular: La Habitación Roja + Tremenda Jauría + SMOKING SOULS + Rural Zombies! i recolza una vegada més la campanya Pobresa Zero. El Festival de Benvinguda es celebrarà el divendres 26 d´octubre en la plaça de Bous de València.

ENTRADES JA A LA VENDA EN: https://www.onetwotix.com/concert-de-benvinguda-2018-universitat-de-valencia

ESTIGUEU ATENTES QUE SABEU QUE S'ACABEN! (5€ en grada, 7€ en arena).El Festival de Benvinguda, que té lloc a finals d'octubre, inclou en la seua programació música, teatre i art. Les activitats que s'hi organtizen són una bona oportunitat per entrar en contacte amb altres estudiants i integrar-se de ple en la vida universitària. La venda d´entrades i tota la informació-programació d´activitats estaran disponible i s'anirà actualitzant en breu en la web: www.uv.es/benvinguda

Des de POBRESA
ZERO volem agraïr a la Universitat de València la confiança i el
suport que demostra i ha demostrat tots aquests anys amb la lluita
contra la pobresa i la desigualtat. MOLTES GRACIES!Desplaça cap amunt