El Festival de Benvinguda de la Universitat de Valencia torna a donar suport a POBRESA ZERO

ENTRADES JA A LA VENDA! 6€ en Grada per veure a ZOO +JAZZ WOMAN el divendres 18 d´octubre a les 20:30 h. (apertura de portes 19:30 h) en la plaça de Bous de València.

Aquest any una vegada més el Festival de Benvinguda Universitat de València organitzat pel Sedi: Servei d'Informació i Dinamització – Universitat de València té un cartell espectacular: ZOO + JAZZ WOMAN i recolza una vegada més la campanya Pobresa Zero. El Festival de Benvinguda es celebrarà el divendres 18 d´octubre en la plaça de Bous de València a les 20.30 h. (apertura de portes a les 19.30 h).

El Festival de Benvinguda, que té lloc a finals d'octubre, inclou en la seua programació música, teatre i art. Les activitats que s'hi organtizen són una bona oportunitat per entrar en contacte amb altres estudiants i integrar-se de ple en la vida universitària. La venda d´entrades i tota la informació-programació d´activitats estaran disponible i s'anirà actualitzant en breu en la web: www.uv.es/benvinguda

Des de POBRESA ZERO volem agraïr a la Universitat de València la confiança i el suport que demostra i ha demostrat tots aquests anys amb la lluita contra la pobresa i la desigualtat. MOLTES GRACIES!

ç

ZOO és un col·lectiu musical valencià nascut el 2014. Fan rap, tecno, breakbeat, reggaeton, rock i molt més. Actualment, el grup està format per Panxo, Arnau, Marcos Úbeda, Hèctor Galan i Natxo Císcar. Discografia: Tempestes vénen del Sud i Raval. Aquest serà el seu últim concert de fi de gira al País Valencià i tardarem a veure’ls damunt d’un escenari. T’ho vols perdre?JAZZ WOMAN la rapera d’Aldaia va trobar en l’escena valenciana del hip-hop i el rap la seua manera de plantar-se front al masclisme. Ex-integrant de Machete en boca, Bagheera és el seu primer disc en solitari, tot i que sempre puja a l’escenari acompanyada d’altres veus, de fet JazzWoman i Zoo han col·laborat en més d’una ocasió.

Venta de entradas
ENTRADES A LA VENDA EN
——————————–
Entrada permesa a partir dels 16 anys. No es pot accedir al recinte amb begudes i motxilles voluminoses. Una vegada dins del recinte no es pot eixir; si ho feu, haureu d’adquirir una nova entrada. No s’admeten canvis ni devolucions, excepte en casos de cancel·lació o ajornament de l’esdeveniment.És potestat de l’organització validar les entrades. En cas de falsificació, la primera entrada presentada serà considerada la vàlida.

Desplaça cap amunt