Concentració “Encén-te pels drets” contra la pobresa i pels drets humans

Acompanya'ns el dijous 24 de setembre a la Plaça de l'Ajuntament de València i a la Plaça Santa Clara de Castelló a les 20 hores. Porta un ciri i exigeix als Governs que la Cimera de les Nacions Unides, que arrancarà l'endemà, vaja més enllà de les paraules

Porta un ciri i exigeix als Governs que la cimera de les Nacions Unides, que arrancarà l'endemà de la concentració, vaja més enllà de les paraules: Volem compromisos reals per la fi de la pobresa! Encén-te pels drets!

Un total de 154 caps d'Estat i de Govern assistiran al cim de l'ONU sobre desenvolupament que se celebra entre el 25 i el 27 de setembre per a debatre les noves metes per al desenvolupament, els coneguts com a Objectius de Desenvolupament Sostenible, ja que enguany ha vençut el termini dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni.

Per açò, des de Pobresa Zero, convidem a la ciutadania a participar en una concentració el dia 24 de setembre per a exigir que els compromisos per la fi de la pobresa siguen una realitat. Aquesta acció es realitzarà conjuntament per moviments socials a tot el món. A València, encendrem ciris que formen les paraules “Pobresa Zero” i participaran representants de diversos col·lectius.

A més, durant la concentració, assistiran portaveus per a atendre a mitjans de comunicació i es llegirà un comunicat amb les reivindicacions contra la pobresa i pel compliment efectiu dels Drets Humans. A Castelló també es realitzarà una concentració similar en la Plaça Santa Clara.

Més informació en Facebook

Desplaça cap amunt