Us convidem al primer Almuerzo A-liado, un espai per a generar confluències entre les ONGD de la Coordinadora

En la trobada, que serà en format mixt presencial i en línia, debatrem sobre quina cooperació fem, on la fem i com apliquem els enfocaments de drets humans, gènere i medi ambient.

Des de la Coordinadora us convidem a totes les ONGD sòcies a participar el dimarts 1 de febrer en el primer “Almerzo A-liado”, una trobada informal de dues hores per a generar espais de confluència entre nosaltres, conéixer-nos millor, enfortir els vincles i, si cap, generar aliances.

En l’Esmorzar parlarem sobre quina cooperació fem, on la fem i com, per a aprendre les unes de les altres. En particular abordarem com identifiquem, introduïm, executem i avaluem els enfocaments transversals de drets humans, gènere i medi ambient.

Debats futurs

Per a futures trobades d’aquest espai, hem identificat altres temàtiques a partir de les vostres respostes al qüestionari que us vam enviar el mes de desembre passat. Seran:

  • Àrees de treball per Objectius de Desenvolupament Sostenible, o drets vulnerats
  • Organització interna de les ONGD
  • Metodologies de treball en Educació per al Desenvolupament i la Ciutadania Global que ens funcionen

Si alguna de vosaltres considera interessants altres temes de debat, podeu suggerir altres temàtiques en aquest formulari.

Inscripcions

La trobada tindrà lloc l’1 de febrer de 10 a 12 hores en la seu de la Coordinadora. Per a qui preferisca connectar-se en línia pot fer-ho a través d’aquest enllaç.

Per a inscriure’s només cal emplenar aquest formulari.

,

Scroll to Top