«Tardeo amb causa» Trobada per a conéixer, compartir i crear.

La Coordinadora Valenciana de ONGD convida a participar en una nova edició de «Tardeo amb causa», una trobada que va molt més allà de la cooperació, on convidem a confluir a entitats, col·lectius i plataformes del tercer sector, centres educatius, empreses d’economia social i solidària, i les ONGD, clar.

Des del grup treballe d’Educació per a la Ciutadania Global volem donar-li continuïtat a la jornada que celebrem al gener d’enguany. Envoltades d’un ambient positiu i relaxat, la trobada busca facilitar un espai on ens puguem conéixer i generar diàleg amb els qui formem part d’entitats, col·lectius i plataformes d’acció social, cooperació, centres educatius i empreses d’economia social i solidària; en definitiva, els qui tots els dies intentem fer del nostre món un lloc més just i solidari.

La trobada de dues hores serà online, format que ens permet sortejar els límits territorials, sense perdre en la lleugeresa de la metodologia de treball i la qualitat dels resultats que esperem que es produïsquen.

Ens trobarem en diversos cercles temàtics:

– Gènere
– Medi ambient i consum
– Drets humans i pau,
– Participació i voluntariat,
– Mobilitat humana i interculturalitat.

Si no us ho voleu perdre apunteu la data: 15 de desembre a les 17 hores en la plataforma Zoom.

La data límit per a inscriure’s és el 10 de desembre. Punxa ací per a sumar-te.

, , , , ,

Scroll to Top