Suma’t a la concentració més propera per a exigir #ExcusasCero enfront de la desigualtat

Pobresa Zero és la major mobilització de la història en favor de l’erradicació de la pobresa i la desigualtat. Les ONGD, entitats socials, sindicats, universitats, escoles i mercats que formem part de la campanya Pobresa Zero de la Comunitat Valenciana unim les nostres forces i lluitem perquè la pobresa siga una prioritat mundial.

 

Reivindicarem els nostres drets i la necessitat d’un món més just amb concentracions a Alacant, Castelló, Elx, València i altres localitats de la Comunitat Valenciana. Uneix-te a la més propera.

La pobresa mundial havia descendit en els últims 30 anys, però està augmentant de nou a conseqüència de la pandèmia i la crisi no és un pretext. Enguany, excuses zero. Ja pots unir-te i signar el nostre manifest. A més, cridem la ciutadania a participar en les concentracions de la campanya Pobresa Zero a València, Castelló, Elx, Alacant, i altres localitats de la Comunitat Valenciana.

Treballem perquè els partits polítics escolten les nostres veus. Ens mobilitzem perquè la societat prenga consciència i se sume a la lluita contra la pobresa.

I tu, et sumes? #ExcusasCero:

Concentració a Alacant

Divendres 15 d’octubre a les 18 h en la Plaça dels Estels amb Av. Federico Soto.

Concentració a Castelló

Dissabte 16 d’octubre a les 12 h en la Plaça de les Aules.

Concentració a València

Dissabte 16 d’octubre a les 18 h en la Plaça de l’Ajuntament.

Concentració a Elx

Dissabte 16 d’octubre a les 18 h en la Plaça de l’Ajuntament.

Hem actualitzat la web de la campanya. En ella trobaràs informació sobre més actes i mobilitzacions.

#ExcusasCero #PobresaZero

,

Scroll to Top