Suma’t a la campanya Pobresa Zero per a exigir mesures eficaces enfront de la pobresa extrema, les desigualtats i l’emergència climàtica

Al llarg d’este mes d’octubre, desenes d’ONGD, sindicats, universitats, centres educatius i altres entitats socials ens mobilitzem en la Comunitat Valenciana per a proposar mesures polítiques que reformen radicalment l’actual sistema de producció i consum, que genera explotació i precarietat.

Demanem a la ciutadania i a tota mena d’entitats que se sumen al manifest de la campanya i s’unisquen a les mobilitzacions i activitats que s’organitzen de llarg a llarg de la Comunitat.

Com cada mes d’octubre -entorn de la commemoració del 17 d’octubre, Dia Internacional per a l’Erradicació de la Pobresa- desenes d’ONG de cooperació internacional i acció social, sindicats, universitats, centres educatius i organitzacions ciutadanes, ens unim per a exigir canvis profunds en el model econòmic que ens està portant al col·lapse del planeta i que genera explotació, precarietat i pobresa extrema per a milers de milions de persones a tot el món.

Enguany, sota el lema Cap persona arrere. Pobresa Zero, ara!, les organitzacions que formem part de la campanya exigim als nous governs municipals i autonòmic que no hi haja ni un pas arrere en els drets socials i que s’avance en polítiques socials, ambientals i de cooperació internacional claus per a continuar atallant les desigualtats i l’emergència climàtica.

Demanem a la ciutadania i a altres moviments socials -de drets humans, ecologistes, feministes, pacifistes, antiracistes, veïnals, culturals, etc- que se sumen al manifest de la campanya per a fer portar les reivindicacions a governs i partits polítics, i que es mobilitzen i participen en les concentracions, manifestacions i altres activitats i accions convocades durant el mes d’octubre en tota la Comunitat Valenciana.

Descàrrega i difon el manifest

Més informació i materials sobre la campanya al web de Pobresa Zero

 

Agenda de mobilitzacions

 

Divendres 20 d’octubre

Jornada reivindicativa a Elx, des de les 17 h en Plaça de Baix.


Dissabte 21 d’octubre

Concentració a Alacant, a les 12 hores en la Avd. Constitució enfront del Mercat Central.

Manifestació a València, a les 18.30 h des de la plaça Alfons el Magnànim.

Dimarts 24 d’octubre

Trobada d’experiències reals de transformació social, a les 19 hores en el Menador Espai Cultural. Castelló.

Altres activitats

En línia

18 d’octubre a les 16 h – Trobada en línia: “Aliances i reptes per a una cooperació transformadora i solidària”, organitzat per Farmamundi.

Amb la participació d’Associació de Promotors Comunals Salvadorencs (APROCSAL), el Centre de la Dona Peruana Flora Tristán, Miquel Carrillo, membre de la Coordinadora d’ONGD per al desenvolupament, que parlarà de la nova Llei de Cooperació i de la necessitat de reforçar l’Ajuda Oficial al Desenvolupament).

Més informació

Inscripcions

Betxí

29 de setembre, a les 16 h.  VISC! Fòrum Castelló en transició, organitzat per Novessendes.

Lloc: C/ Tales, 2 Betxí (Castelló).

 

 

 

 

Castelló

 

27 de setembre a les 19 h . Presentació concurs de Microrelats Planta’t contra la fam,té solució fam té solució, organitzada per Oxfam Intermón. Lloc: Llibreria Babel. Carrer del Guitarrista Tàrrega, 20. Castelló de la Plana.

 

 

 

 

20 d’octubre a les 9:30h – XIV Jornada de Cooperació Internacional de la Fundación El Alto. Accés a medicaments i salut global a Àfrica Subsahariana. Lloc: Sala d’actes del Menador. Castelló.

Més informació

Inscripcions

 

23 d’octubre a les 10:30h – Trobada d’activistes llatinoamericanes amb associacions, organitzat per Oxfam Intermón. Lloc per determinar.

Elx

18 d’octubre a les 18h  – Trobada “Connectant sabers col·lectius des de les cures i els feminismes”, organitzat per Entrepobles. Lloc Local Margalló – Ecologistes en Acció d’Elx. C/ Solars, 40. Elx.

 

 

 

 

Quart de Poblet

 

26 d’octubre a les 18.30 h –  Dones que sostenen la vida enfront del canvi climàtic al Senegal i Mauritània, organitzat per Aliança per la Solidaritat. Lloc: Casa de la Cultura de Quart de Poblet. Pl. Valldecabres, 19, 46930 Quart de Poblet, València.

Més informació

 

Sagunt

 

2 d’octubre a les 18:30h – Projecció del documental “Tigernut. La pàtria de les dones íntegres”, organitzat per CIM Burkina.

 

 

 

 

València

29 d’octubre a les 11 h. Exposició interactiva: Compte arrere per al desert, organitzat per CERAI. Lloc: Plaza de Patraix, València.

Més informació

, ,

Desplaça cap amunt