Publiquem la resolució definitiva de la convocatòria de subvencions per a projectes d’educació per al desenvolupament i sensibilització de Caixa Popular 2020

El jurat decideix mantenir la resolució provisional per la qual es financen projectes de la Fundació Entreculturas, Fundació Itaka Escolapios, ACOEC, Centre Delàs i Psicòlogues i Psicòlegs sense Fronteres.

Imagen dela resolución de proyectos de la convocatoria de aixa Popular

El jurat de la convocatòria 2020 de subvencions per a projectes d’educació per al desenvolupament i sensibilització llançada per la Coordinadora Valenciana d’ONGD amb el suport financer de Caixa Popular ha publicat la seva resolució definitiva per la qual es desestima el recurs presentat per Fundació per la Justícia, i es converteix en ferma la resolució provisional dictada a l’octubre.

Així, es finançaran amb 3.000 euros cadascun, els següents projectes:

  • La joventut valenciana actua: ciutadania global per a no deixar a ningú enrere, de la Fundació Entreculturas.
  • Reiniciant petits i grans canvis a través de l’educació per al desenvolupament, de la Fundació Itaka Escolapios.
  • Prop-*ast: Un podcast per a acostar els drets humans i les lluites col·lectives, de l’Associació de Cooperació entre Comunitats (ACOEC).
  • Treballem per la pau i el desarmament: València diu no a la guerra, del Centre Delàs.
  • La Universitat de València en la defensa dels drets de les dones i en la cerca de l’equitat entre els gèneres, de Psicòlogues i Psicòlegs sense Fronteres.

El jurat de la convocatòria ha estat format per María Jesús Martínez Usarralde, de la Universitat de València; María dels Plans Gómez Torres, per part de la Universitat Politècnica de València; Francesc Alós Alabajo i María Jesús Figuerola Santamaria, en representació de Caixa Popular; i Agnieszka Bonk Turowska, en qualitat de secretària sense dret a vot.

Podeu consultar ací la resolució completa.

,

Scroll to Top