Programa de formació de la Coordinadora Valenciana d’ONGD per al 2022

Volta a la rutina, nous objectius… Comença el 2022 i des de la Coordinadora Valenciana d’ONGD hem preparat un ampli programa de formació per a aquest nou any. Hem triat els tallers tenint en compte les necessitats dels nostres grups de treball i les aportacions de l’enquesta que us llancem el novembre passat.

Les activitats estan dirigides a les entitats de cooperació, per a millorar les capacitats de les ONGD sòcies de la Coordinadora i de les seues persones voluntàries. Si aquestes interessat o interessada a participar, apunta’t.

Marc Lògic per a principiants

Dimecres 9 i 16 de febrer de 17:00h a 18:30h format en línia amb tutorització fins al 23 de febrer. Aquesta formació ens ensenyarà amb detall els passos a seguir en la identificació i disseny de projectes d’educació per a la ciutadania global. Ens ajudarà a entendre la utilitat de la introducció de l’Enfocament de Marc Lògic en les intervencions d’Educació per al Desenvolupament. I practicarem els coneixements adquirits en la formulació de projectes d’acord amb aquest enfocament.

L’aforament és de 20 persones de les entitats sòcies de la Coordinadora Valenciana d’ONGD. Les inscripcions són fins al 4 de febrer.

A les persones inscrites se’ls compartirà l’enllaç de la connexió en línia amb un mínim de 3 dies abans de la formació. Per a apuntar-se fer clic ací.

Més info

Enfocament de gènere en projectes: aproximació teorico-pràctica

17, 23 i 24 de febrer de 10:00h a 13:00h format mixt. Aquesta formació ens ensenyarà a conéixer els passos a seguir en la identificació i disseny de projectes d’educació per a la ciutadania global. Entendrem la utilitat de la introducció de l’Enfocament basat en Gènere en les intervencions de Cooperació Internacional i Educació per al Desenvolupament. I practicarem els coneixements adquirits en la formulació de projectes d’acord amb aquest enfocament.

L’aforament és de 20 persones de les entitats sòcies de la Coordinadora Valenciana d’ONGD.

Les inscripcions són fins a l’11 de febrer. A les persones inscrites se’ls compartirà l’enllaç de la connexió en línia amb un mínim de 3 dies abans de la formació. Per a apuntar-se fer clic ací.

Més info

Creativitat d’impacte social

Dimecres 9 i 16 de març de 12:00h a 15:00h en línia. L’objectiu de la formació és aprendre diferents eines per a potenciar la creativitat a l’hora de generar impacte social i ambiental positiu.

L’aforament és de 30 persones de les entitats sòcies de la Coordinadora Valenciana d’ONGD.

Les inscripcions són fins al 4 de març. A les persones inscrites se’ls compartirà l’enllaç de la connexió en línia amb un mínim de 3 dies abans de la formació.

Més info

Mesurament d’impacte social

Dissabte 12 i 19 de maig de 12:00h a 15:00h en línia. Els objectius de la formació són: identificar els diferents tipus d’impacte que generen els projectes, aprendre l’ús de les diferents eines que ens permeten poder mesurar o calcular-ho depenent el cas i analitzar les eines per a portar aqueix mesurament als següents passos. El curs es divideix en 3 sessions de treball de 2 hores cadascuna. L’aforament és de 30 persones de les entitats sòcies de la Coordinadora Valenciana d’ONGD. Les inscripcions són fins al 10 de maig. A les persones inscrites se’ls compartirà l’enllaç de la connexió en línia amb un mínim de 3 dies abans de la formació.

Més info

Més formacions i píndoles formatives

  • Realització de podcasts. Juny. Píndola formativa impartida per Pau i Desenvolupament.
  • Processos d’autocures dins de les ONGD. Setembre. Píndola formativa impartida per Psicòlogues i Psicòlegs sense Fronteres.
  • Xarxes Socials. Tècniques i consells sobre creació de continguts i formats ideals. Nivell bàsic i avançat. Octubre.
  • Avaluació i justificació de projectes. Matriu d’avaluació, preguntes d’avaluació i indicadors. Novembre.

Pendent de tancar dates

  • Sistema de dominació múltiple. Píndola formativa impartida per Pau i Dignitat.
  • Igualtat i prevenció de violències de gènere. Píndola formativa impartida per Intered.
  • Finances ètiques, economia social i solidària, consum responsable. Píndola formativa impartida per ACOEC.

, , , ,

Desplaça cap amunt