Posem en marxa un nou servei de coaching per a ajudar a les ONGD de la Coordinadora a treballar des d’un enfocament de cures

En sessions individuals o col·lectives, el personal de les ONGD podrà rebre assessorament i acompanyament personalitzat per a millorar habilitats de comunicació, la presa de decisions, la gestió del temps i la gestió de conflictes, entre altres.

El servei s’ofereix de manera gratuïta gràcies al conveni signat per la Coordinadora amb l’Associació de Coaching Executiu i Organitzatiu (AECOP).

Imagen de trabajo en grupos en el Foro por la Cooperación que Queremos

Com desenvolupar habilitats personals per a tindre un millor ambient en les organitzacions i gaudir del nostre treball? Com millorar les habilitats de comunicació i gestionar els conflictes? Com fer que ens done la vida?  Les persones i entitats que formeu part de la Coordinadora podreu abordar totes aquestes qüestions, i altres relacionades, mitjançant un acompanyament i assessorament gratuïts gràcies al conveni que hem signat amb la  Associació de Coaching Executiu i Organitzatiu (AECOP).

En un màxim de 6 sessions per organització, individuals o grupals, presencials o en línia, de 90 minuts, les i els professionals de AECOP, de manera voluntària i  gratuïta, definiran amb les entitats que vulguen participar en el programa els objectius que volen treballar i com treballar la millora des d’una perspectiva de cures.

Com sol·licitar-ho

L’acompanyament s’ofereix a les ONGD sòcies de la Coordinadora, especialment les que no tenen capacitat econòmica per a afrontar la despesa en un servei d’aquestes característiques, i es posarà en marxa per ordre de sol·licitud. Per a demanar-ho, no teniu més que escriure al correu electrònic gestio@cvongd.org

El programa estarà en marxa des de setembre de 2022 a juny de 2023, encara que podria estendre’s si existeix suficient demanda per part de les ONGD.

És una excel·lent oportunitat que us ajudarà a millorar la qualitat de vida en el treball de l’entitat. No la deixeu passar!

Desplaça cap amunt