POBRESA ZERO: Queda un mes!

Apunta ja les següents dates en la teua agenda i participa: Divendres 19 d'octubre a les 12:30h en pl. Santa Clara de Castelló, Dissabte 20 d'octubre 18h. en pl. Alfons el Magnànim (parterre) de Valencia i Pl. Ajuntamnet de Alacant. Anirem actualitzant i informant de la resta d'activitats i mobilizaciones ciutadanes

S'acosta la setmana de la lluita contra la pobresa d´octubre al voltant del Día Internacional per l´eradicació de la pobresa – 17 d´octubre. Des de Pobresa Zero denunciem les causes de la pobresa i llancem un clar missatge als responsables polítics: ÉS POSSIBLE ERADICAR-LA! Només manca voluntat.

Aixi, baix el lema Pobresa Zero Més fets, menys promeses, Drets, JA! aquest any Pobresa Zero concentrem esforços en alçar la veu perquè els polítics complisquen amb els compromisos que han signat i perquè la ciutadania, les diferents organitzacions i plataformes ciutadanes siguem un clam per a acabar amb la pobresa.

Ja estem calfant motors, apunta ja les següents dates en la teua agenda i participa. Mobilitzacions:


Castelló de la Plana el divendres 19 d'octubre a les 12:30h en pl. Santa Clara

Alacant el dissabte 20 d'octubre 17h. en plaça de l´AjuntamentValència el dissabte 20 d'octubre a les 18h. en pl. Alfons el Magnànim (parterre)

Anirem actualitzant i informant de la resta d'activitats i mobilizaciones ciutadanes en la web: www.pobresazero.org

Uneix-te a Pobresa Zero

a través de la nostra web www.pobresazero.org, el nostre telèfon 96.391.37.49 – 652547328 o el nostre Facebook Pobresa Zero Comunitat Valenciana i Twitter:@PobresaZeroCV


Pobresa Zero, Més fets, menys promeses, DRETS JA!Us seguirem informant!

Desplaça cap amunt