Programa formatiu 2021 per a les ONGD de la Comunitat Valenciana

Gestió de projectes i comunicació són les dues grans àrees que proposem des de la Coordinadora per a formar-nos més i millor enguany.

Tornen, a més, les píndoles formatives, per a compartir coneixements i generar xarxes de treball entre les ONGD de la Comunitat.

Dinámica formación

Des de la Coordinadora Valenciana d’ONGD us proposem noves formacions per a enfortir el treball de les vostres entitats. El programa és el resultat de les peticions que heu fet a través dels grups de treball i de les enquestes d’avaluació de formacions passades. Us avancem un programa fet a mida, que s’anirà ampliant amb nous cursos en els pròxims mesos.

 

Cartel formaciones 2021

Millorar la gestió

En aquesta àrea, el 26 de gener arranca la formació sobre “Enfocament basat en Drets Humans: des de l’organització institucional fins a projectes de cooperació internacional”, que constarà de tres sessions en línia de tres hores de duració cadascuna, a càrrec de Cristina Ramón i Sergio Belda. Les inscripcions ja estan tancades, però no descartem repetir-la en el futur, donada l’enorme acolliment que ha tingut.

A més, torna la formació sobre “Enfocament de Marc Lògic per a projectes d’educació i cooperació per al desenvolupament”. Constarà de dues sessions de 2 hores en línia el 9 i el 16 de març i inclourà treball individual tutoritzat per la consultora Dialòguia.

Mirarem també a una necessitat que s’ha fet més palesa que mai enmig d’aquesta pandèmia: la de cuidar-nos més i millor. Per això, incloem la formació “L’autocura en el treball. Cuidar-se per a cuidar”, que tindrà lloc al juliol de la mà de PsicoForma.

I a l’octubre, perquè pugueu anar preveient amb temps, us avancem que tindrem formació en “Teoria del canvi en projectes d’educació i de cooperació per al desenvolupament”, a càrrec de Carmen Perea. Esperem que per a llavors ja puga ser en format presencial.

Comunicació

En l’àrea de comunicació, arrancarem el 24 de febrer amb una formació en línia sobre Facebook i Instagram Ads, en tres sessions de dues hores de duració cadascuna, a càrrec de SocialCo.

I per a millorar les nostres capacitats per a parlar en públic i davant els mitjans de comunicació, torna una nova edició del curs de “Fer de portaveu per a parlar de cooperació al desenvolupament”. Serà al juny, de la mà de Marta Caravantes.

Píndoles formatives

I ja en format reduït, i per a impulsar l’intercanvi de sabers, tornen les píndoles formatives a partir d’abril amb temàtiques com la construcció d’aliances amb l’economia social i solidària, la banca ètica com a eina essencial per a posar a les persones en el centre de la nostra activitat, i les especificitats de la convocatòria de la Generalitat Valenciana relativa a la cooperació tècnica.

Anirem publicant més informació sobre aquests cursos en l’apartat de Formació d’aquesta web, segons es vaja obrint el període d’inscripció en cadascuna d’elles.

I si teniu suggeriments de futures formacions que us puguen interessar, podeu ens les podeu comunicar en aquest formulari 🙂

Per a consultar el calendari complet punxeu ací i agregueu l’avís a la vostra agenda

, ,

Scroll to Top