Llancem la segona edició dels Premis Cooperació Comunitat Valenciana

El termini per a la presentació de candidatures per al reconeixement de persones, institucions, empreses, mitjans de comunicació i moviments socials compromesos amb els drets humans i la justícia global, s’amplia fins al 17 d’octubre.

Els premis, que organitzem en col·laboració amb Caixa Popular, s’entregaran en un acte que tindrà lloc al voltant del 10 de desembre, dia dels Drets Humans.

Logo Premios Cooperación

El compromís de persones, institucions, organitzacions, empreses o mitjans de comunicació amb la cooperació, la defensa dels drets humans, la justícia global o l’erradicació de la pobresa; treballs rellevants de periodistes joves i no tan joves en aqueixes matèries; i campanyes de xarxes o moviments socials que hagen tingut un especial impacte per a visibilitzar aquestes temàtiques. Aqueixos són els treballs que té com a objectiu premiar la IIª edició dels Premis Cooperació Comunitat Valenciana que llancem des de la Coordinadora Valenciana d’ONGD, amb el suport de Caixa Popular.

En totes les categories dels premis, que poden consultar-se en les seues bases, es podran premiar tant trajectòries significatives com treballs concrets que destaquen per la seua innovació o impacte i que hagen sigut duts a terme en 2019 o 2020. Les candidatures podran presentar-se fins al 17 d’octubre i la fallada es donarà a conéixer abans del 20 de novembre.

Premiats anteriors

Els premis tenen caràcter biennal i en la seua primera edició -celebrada en 2019- es van presentar un total de 30 candidatures, entre les quals van resultar premiades l’ONGD Fontilles, amb 110 anys d’història dedicada a la lluita contra la lepra; la veterana periodista de Ràdio Nacional d’Espanya Pura Gómez, i el seu programa “Sin Fronteras”; el periodista jove Gonzalo Sánchez; i els projectes de foment de l’associacionisme de la Fundació Horta Sud.

Premiados Premios Cooperación 2019

Els Esments Especials van anar a parar a la botiga de comerç just impulsat per professorat i alumnat del CIPFP Mislata, de València; les periodistes Lorena Tortosa i Pilar Almenar; la campanya “Ojalá València”, impulsada per la Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migració de l’Ajuntament de València; i la campanya “Acull un plat”, de la Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat (CEAR).

CONSULTA LES BASES

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

, , ,

Desplaça cap amunt