La Universitat de València torna a recoltzar a POBRESA ZERO en una nova edició del Festival de Benvinguda 2016

El nostre agraïment i reconeixement una vegada més pel suport i compromís de la Universitat de València amb la lluita contra la pobresa tots aquests anys donant suport a POBRESA ZERO. Especialment tindre en compte el CONCERT de BENVINGUDA el Dijous 20 d'octubre, 20:30 en la Plaça de Bous de València amb:
MANEL+ELS CATARRES+HITS WHIT TITS+BIANO(A MÀQUINA)

La Universitat de València torna a recoltzar a POBRESA ZERO en una nova edició del Festival de Benvinguda 2016 amb un ampli ventall d’activitats culturals per celebrar el començament del curs: concerts, teatre, art públic, exposicions, cinema, solidaritat.. de les que podeu seguir l'actualitat al face del festival i des d'aquest bloc. Especialment tindre en compte el CONCERT de BENVINGUDA el Dijous 20 d'octubre, 20:30 en la Plaça de Bous de València amb:

MANEL
ELS CATARRES
HITS WHIT TITS
BIANO (A MÀQUINA)

Preu de l'entrada 6€ (despeses de gestió incloses)

Les 1500 primeres entrades venudes podran tenir accès a l'arena de la plaça

JA PODEU ADQUIRIR LA VOSTRA ENTRADA, DES D'ACÍ.Més informació en http://benvinguda.blogs.uv.es/

El nostre agraïment i reconeixement una vegada més pel suport i compromís de la Universitat de València amb la lluita contra la pobresa tots aquests anys donant suport a POBRESA ZERO.

El Festival de Benvinguda és una porta oberta a la Universitat, amb la qual volem que tots els estudiants i les estudiantes coneguen l’oferta d’activitats culturals i socioculturals que proposa la nostra Universitat. Així mateix, la Benvinguda pretén obrir una finestra a la ciutadania valenciana per a compartir amb la nostra societat l’ampli ventall d’activitats i d’espais de la Universitat de València destinats a difondre i produir cultura.


Desplaça cap amunt