Gràcies per participar en la primera edició el “Tardeo A-liado” d’Elx

La trobada, en el qual van participar 18 persones de huit ONGD, una cooperativa i la Universitat Miguel Hernández, buscava propiciar espais de col·laboració entre les entitats que treballen en cooperació internacional.

Participantes en Tarde Aliado Elche

Dimecres passat 14 de juliol vam celebrar a Elx la primera edició del “Tardeo A-liado” : descobrir, compartir, connectar” que tenia com a objectiu propiciar aliances entre les entitats que treballen en cooperació des del municipi i generar espais de confluència entre elles.

La trobada va tindre com a escenari l’edifique Arenals de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, i en ell van participar un total de 18 persones, pertanyents a entitats molt diverses: les ONGD ANAWIM, Fundació Vicente Ferrer, Oxfam Intermón, MedicusMundi Alacant, Fundació Salut Infantil, Visió Solidària, Fundació Ajuda Solidària Filles de Jesús (FASFI) i Entrepobles; la Universitat Miguel Hernández; la cooperativa La Camperola; i la Coordinadora Valenciana d’ONGD com a organitzadora del “tardeo”.

Treball en equip

Realitzem jocs per a fomentar el treball en equip i la cooperació entre les persones participants, gaudim d’un servei d’àpats saludable amb productes ecològics i locals de la mà de la Camperola, i realitzem un debat organitzat al voltant dels diferents eixos temàtics sobre els quals treballen les entitats amb l’objectiu de donar a conéixer la seua labor a la resta de companyes i establir sinergies en un futur.

Per a finalitzar, reflexionem sobre com ens agradaria que fora el treball en xarxa entre les ONGD que treballen des d’Elx en els pròxims anys.

Agraïments

Volem agrair la participació tan positiva de totes les entitats que van formar part del “Tardeo A-liado ”, i la col·laboració de la Universitat Miguel Hernández, que va cedir l’espai, va facilitar tot el necessari per a la realització la trobada i també va participar en les activitats de la vesprada. També volem agrair la seua col·laboració al voluntariat de la trobada i a l’Ajuntament d’Elx per finançar l’activitat. No serà l’última!

,

Scroll to Top