Gràcies per fer possible les accions de PobresaZero en Castelló 2019 “Ens volem sense pobresa i defensant el planeta”

Agraïments i galeries d'imatges de les accions ciutadanes i la concentració de POBRESA ZERO en Castelló el 18 d´octubre

El nostre agraïment a totes les persones, entitats i organitzacions participants que amb el seu esforç i dedicació van fer possible les accions a Castelló de POBRESA ZERO.

ONGD i organitzacions entre elles: Manos Unidas Castelló; Oxfam Intermón Castelló; Pau i Solidaritat PV, Castelló; UGT Castelló; Medicos Mundi Castelló; Pankara Ecoglobal; Noves Sendes; Perifèries Castelló; Aida Books Castelló; Acción contra el Hambre Castelló; Fundación El Alto.

Món acadèmic: Máster Universitario en Cooperación al Desarrollo, UJI; Màster universitari en Estudis Internacionals de Pau, Conflictes i Desenvolupament , UJI.

Representants del gobern municipal de la ciutat de Castelló de Pspv-Psoe, Compromís i Podem, ..voluntaris, voluntàries, i persones a títol particular.

A les persones que van llegir el manifest de POBRESA ZERO: José Luis Lopez regidor de Benestar Social, Dependència i Infància; Esther Pamplona, representant a la Coordinadora Valenciana d´ONGD en Castelló; Carmen Arrufat, actriu; Jasmina Schroff estudiant del Máster de Pau, UJI; Romary Vaamonde, Doctoranda en estudis de Pau, UJI.

MOLTES GRÀCIES A TOTES LES PERSONES pel vostre esforç i compromís.

ENS VOLEM SENSE POBRESA I DEFENSANT EL PLANETA!

ZERO ZERO ZERO, POBRESA ZERO

Imatges de Carme Ripollés – ver Galeria d´imatges completa
Scroll to Top