Coneix la nova web de Pobresa Zero

La campanya Pobresa Zero estrena web per a millorar l’acc茅s a informaci贸 sobre com sumar-se a la campanya – com a entitat o com a ciutadania compromesa-, signant el manifest, difonent els missatges en xarxes socials, adherint-se a la campanya o fent volunariat.

 

A m茅s de totes les accions previstes per a enguany, la web tamb茅 inclou el recorregut hist貌ric de la campanya i recursos per a saber m茅s sobre les desigualtats.

Web Pobresa Zero

La campanya Pobresa Zero ha estrenat en aquest mes de setembre nova web per a facilitar a les entitats i persones interessades l’acc茅s a tota la informaci贸 sobre la campanya, incloent les demandes destinades a les diferents inst脿ncies pol铆tiques, mobilitzacions, trobades i activitats formatives, entre altres.

La web inclou les 煤ltimes dades sobre la situaci贸 de pobresa i desigualtat en el m贸n, a Espanya i la Comunitat Valenciana, i eines 煤tils per a compartir en xarxes socials, sensibilitzar a la ciutadania sobre l’abast de la pobresa global exigir a partits i responsables pol铆tics que actuen d’una vegada per sempre per a atallar les injust铆cies i respectar els drets humans ac铆 i en la resta del planeta.

Recursos

Entre els recursos que poden trobar-se destaquen la cartelleria de la campanya, imatges per a usar en xarxes socials i v铆deos per a compartir i ajudar a la sensibilitzaci贸 sobre un problema al qual es pot posar fi si hi ha suficient consens social i voluntat pol铆tica.

Participaci贸

Les entitats i persones que vulguen participar en la campanya trobaran com fer-ho. Poden signar el manifest, adherir-se a la campanya, difondre els missatges en xarxes socials, fer voluntariat o participar en grups de treball.

La web est脿 disponible de moment en castell脿, per貌 en les pr貌ximes setmanes estar脿 llesta la versi贸 en valenci脿.

Scroll to Top