Coneix la nova web de Pobresa Zero

La campanya Pobresa Zero estrena web per a millorar l’accés a informació sobre com sumar-se a la campanya – com a entitat o com a ciutadania compromesa-, signant el manifest, difonent els missatges en xarxes socials, adherint-se a la campanya o fent volunariat.

 

A més de totes les accions previstes per a enguany, la web també inclou el recorregut històric de la campanya i recursos per a saber més sobre les desigualtats.

Web Pobresa Zero

La campanya Pobresa Zero ha estrenat en aquest mes de setembre nova web per a facilitar a les entitats i persones interessades l’accés a tota la informació sobre la campanya, incloent les demandes destinades a les diferents instàncies polítiques, mobilitzacions, trobades i activitats formatives, entre altres.

La web inclou les últimes dades sobre la situació de pobresa i desigualtat en el món, a Espanya i la Comunitat Valenciana, i eines útils per a compartir en xarxes socials, sensibilitzar a la ciutadania sobre l’abast de la pobresa global exigir a partits i responsables polítics que actuen d’una vegada per sempre per a atallar les injustícies i respectar els drets humans ací i en la resta del planeta.

Recursos

Entre els recursos que poden trobar-se destaquen la cartelleria de la campanya, imatges per a usar en xarxes socials i vídeos per a compartir i ajudar a la sensibilització sobre un problema al qual es pot posar fi si hi ha suficient consens social i voluntat política.

Participació

Les entitats i persones que vulguen participar en la campanya trobaran com fer-ho. Poden signar el manifest, adherir-se a la campanya, difondre els missatges en xarxes socials, fer voluntariat o participar en grups de treball.

La web està disponible de moment en castellà, però en les pròximes setmanes estarà llesta la versió en valencià.

Scroll to Top