Aprobat el primer Consell de Cooperació per al Desenvolupament de la ciutat de València

El ple de l´Ajuntament de València ha aprobat hui 26 de maig el reglament del primer Consell de Cooperació de València, òrgan de participació de les organitzacions i la societat civil en la política pública de cooperació 20 anys de que es publicara la primera convocatòria de projectes de cooperació de l'Ajuntament.

Hui 26 de maig de 2016 fet històric: Aprovat en el ple de l´Ajuntament de València el reglament del primer Consell de Cooperació al Desenvolupament de la ciutat per tots els grups municipals excepte el grup popular que s'ha abstingut. El Consell local de Cooperació al Desenvolupament de la Ciutat de València és l'òrgan de participació de les organitzacions i la societat civil en la política pública de cooperació al desenvolupament municipal i ha sigut construït després d'un procés participatiu entre l'Ajuntament i les organitzacions.

Gràcies al Consell es podra participar i debatre sobre les politiques de cooperació després de que l'any 1996, fa 20 anys, es publicara la primera convocatòria de projectes de cooperació de l'Ajuntament de València. El nostre agraïment a l'esforç realitzat per la Regidoria de Cooperació i Migracions de l'Ajuntament per haver fet possible aquest procés, i la nostra disposició per a seguir construint una politica pública de cooperació al desenvolupament de qualitat.

Desplaça cap amunt