L’Autocura En El Treball. Cuidar-se Per a Cuidar

  • Curs tancat a inscripcions
  • Preu: Gratis

Davant la situació que s’està vivint en els últims mesos, i en concret en les organitzacions d’ajuda humanitària i cooperació, hui més que mai, es necessiten espais en el treball en els quals les persones se senten segures i protegides.

Cuidar els uns dels altres és un assumpte urgent i més quan la inèrcia en el dia a dia ens està espentant a un desgast físic, mental i emocional.

Una forma efectiva de desenvolupar aquesta capacitat d’autocura i cura cap als altres és a través d’entrenar una ment més conscient. Ments més atentes, flexibles, amables i eficaces que permeta activar les capacitats individuals i les oportunitats col·lectives. Una capacitat que ens permet no reaccionar als esdeveniments, sinó respondre a ells d’una manera més efectiva i saludable.

En aquest curs aprendrem a atendre l’experiència present, observant l’activitat de la ment, de l’estat emocional i de la conducta, facilitant la identificació de factors de vulnerabilitat i possibilitant el canvi d’actituds des del Mindfulness i la Compassió.

A més, buscarem aconseguir una experiència interna de calma que permeta reduir l’estrés i afavorisca l’atenció a les necessitats d’autocura del professional com a base per al treball amb els altres.

Desplaça cap amunt