Enfocament de gènere en projectes, aproximació teoricopràctica

  • Curs tancat a inscripcions
  • Preu: Gratuït

Aquesta formació ens ensenyarà a conéixer els passos a seguir en la identificació i disseny de projectes d’educació per a la ciutadania global. Entendrem la utilitat de la introducció de l’Enfocament basat en Gènere en les intervencions de Cooperació Internacional i Educació per al Desenvolupament, i practicarem els coneixements adquirits en la formulació de projectes d’acord amb aquest enfocament.

Metodologia

Es tracta d’un curs en format mixt amb un caràcter eminentment pràctic.

Programa

Mòdul 1: Coneixerem la teoria i marc legal relacionat amb la perspectiva de gènere i en el segon, aplicarem els coneixements adquirits als nostres propis projectes.

Mòdul 2: Aplicació dels coneixements adquirits als nostres propis projectes.

  • Bloc I: Revisió i aplicació de l’Enfocament basat en Gènere als projectes de Cooperació Internacional.
  • Bloc II: Revisió i aplicació de l’Enfocament basat en Gènere als projectes d’Educació per al Desenvolupament.
    Aforament

Aforament

L’aforament és de 20 persones de les entitats sòcies de la Coordinadora Valenciana de *ONGD. Les inscripcions són fins a l’11 de febrer. A les persones inscrites se’ls compartirà l’enllaç de la connexió en línia amb un mínim de 3 dies abans de la formació.

Imparteix

Ana Fornés, llicenciada en Humanitats, diplomada en Magisteri i especialitzada en Pensament Filosòfic Contemporani. Compta amb un Màster Oficial en “Gestió i Promoció del Desenvolupament Local, amb especialitat Polítiques Públiques, Immigració i Cooperació al Desenvolupament” i un postgrau en Avaluació de Projectes.

Acompanya processos de participació social i té una llarga experiència en moviments socials i organitzacions que treballen les migracions, el racisme i la solidaritat internacionalista des d’una perspectiva feminista i drets. També ha treballat com a consultora i formadora especialitzada en igualtat de gènere.

Desplaça cap amunt