Jovesólides

ovesólides naix en 1999 en el barri d'acció preferent La Coma (Paterna), però l'origen de l'entitat té lloc en 1995. En enguany es cregà el col·legi major ‘La Coma’. Llavors els i les jóvens estudiants, inquilins de l'entitat educativa, i que van prestar suport i acompanyament a les persones i associacions d'este barri, es van organitzar i van constituir l'associació. L'objectiu: donar continuïtat a les diverses iniciatives solidàries desenvolupades. L'essència d'aquell context únic de gran riquesa intercultural i de compromís social liderat per jóvens d'ací i allà, subjau hui en cada pas de l'entitat. .
Des de l'entitat treballem per la igualtat d'oportunitats de desenrotllament, i fomentem una ciutadania global activa i compromesa amb el seu entorn.

 • 38 proyectos de cooperación
 • 1 países
 • 5.084 personas destinatarias

On estem

Dónde trabajamos

Recursos humanos

 • 26 empleados y empleadas en cooperación
 • 85 % son mujeres

Notícies

Agenda

Empleo y voluntariado

Últimas ofertas de empleo y voluntariado

Así es el voluntariado en nuestra ONGD

 • 19 personas en la sede en España

Modalidades de voluntariado

 • Voluntariado en sede

  Requisitos: Buscamos personas voluntarias con alta sensibilidad con las personas mayores. Con capacidad de empatizar y saber hacer una escucha activa con las personas atendidas. Capacidad de comunicación. Conocimientos, al menos a nivel usuario, para resolver dudas sobre el uso de smartphones. Requisito indispensable: Disponer de equipo informático (ordenador, auriculares y micrófono) Internet.

  Tareas para las que se buscan personas voluntarias: Campañas, sensibilización, movilización, educación para el desarrollo..., Comunicación y redes sociales, Formación

Desplaça cap amunt