CERAI

En el Centre d'Estudis Rurals i d'Agricultura Internacional, CERAI, defensem un món rural viu i una alimentació sostenible. Som una entitat social que planteja el seu treball des de l'acció local-internacionalista, exercida com una responsabilitat col•lectiva per a garantir el compliment dels drets universals, especialment de les comunitats rurals..
.
Des del nostre origen, en 1994 a València (Espanya), el nostre projecte polític s'ha construït des del paradigma de desenvolupament rural sostenible, que persegueix un desenvolupament ecològicament sa, econòmicament viable, socialment just i culturalment adaptat. En coherència amb aquest paradigma, apostem ideològicament per impulsar l'enfocament territorial de sobirania alimentària i l'agroecologia. Defensem la necessitat de vertebrar un espai rural viu i habitable, un model productiu viu i extensiu, respectuós amb la capacitat d'acte renovació biològica dels agroecosistemes forestals i ramaders..
.
Considerem necessari incidir en els elements socioeconòmics, organitzatius i polítics que afecten greument la supervivència de les xicotetes produccions agroecològiques de base camperola. Per això apostem per l'enfortiment de l'economia social i solidària. A més, defensem que el nostre treball ha de quedar integrat en una perspectiva ecofeminista, que qüestiona el paradigma capitalista i que situa en el centre la vida. Com a elements transversals a tot aquest plantejament de treball cap al canvi rural, defensem la necessitat de treballar per la justícia social i la participació ciutadana..

 • 34 proyectos de cooperación
 • 12 países
 • 87.727 personas destinatarias

On estem

Dónde trabajamos

Recursos humanos

 • 43 empleados y empleadas en cooperación
 • 60 % son mujeres
 • 33 % trabajan en terreno

Notícies

Empleo y voluntariado

Últimas ofertas de empleo y voluntariado

Así es el voluntariado en nuestra ONGD

 • 29 personas en la sede en España

Modalidades de voluntariado

 • Voluntariado en sede

  Requisitos: Ver https://cerai.org/hazte-voluntario/

  Tareas para las que se buscan personas voluntarias: Administrativas, Asesoría técnica, Campañas, sensibilización, movilización, educación para el desarrollo..., Captación de fondos, Comunicación y redes sociales, Formación, Informática (mantenimiento, programación), Investigación y estudios, Proyectos, Traducción

 • Voluntariado en el extranjero

  Ámbitos de los proyectos en los que participa el voluntariado: Agricultura, Derechos humanos, Feminismos, Género

  de 3 a 6 meses

  Bolivia, Cabo Verde, Cuba, El Salvador, Malí, Marruecos, Mauritania, Sáhara Occidental, Senegal

Otras modalidades de colaboración

Scroll to Top