Campanyes de la cooperació

 • Eleccions 2023

  Davant les eleccions autonòmiques i locals 2023, us comptem les nostres propostes i les accions que pots dur a terme tu per a impulsar els drets humans i la cooperació en la pròxima legislatura.

  Més informació

 • Alacant té faltes

  Alacant té faltes perquè els polítics que governen la ciutat no compleixen els seus compromisos. Necessitem representants polítics decents, responsables, amb principis, solidaris, i que sàpien gestionar. Exigeix-li-ho així als quals tries.

  Més informació

 • Cooperar mejor

  La cooperació internacional és molt més que l’ajuda que es presta amb la millor de les intencions. La campanya #CooperarMejor explica de manera fàcil i amb humor com podem contribuir a un món amb més drets i menys desigualtats.

  Més informació

 • Operació Rubik

  Plataforma con la qual les ONGD valencianes posen a la disposició de tota la comunitat educativa més d’un centenar de recursos pedagògics i xarxes de la col·laboració per a avançar en la comprensió del nostre món.

  Més informació

 • Dia Mundial del Comerç Just

  Cada mes de maig se celebra en tot el planeta el Dia Mundial del Comerç Just per a impulsar un consum responsable amb el medi ambient i amb les persones productores als països empobrits. En la Comunitat Valenciana organitzem desenes d’activitats per a commemorar-ho sota el lema #SomComerçJust.

  Més informació

 • #JusticiaCasoBlasco

  #JusticiaCasoBlasco té com a objectiu defensar la dignitat de la cooperació i aconseguir la devolució dels fons defraudats en el Cas Blasco, en el qual la Coordinadora exerceix l’acusació popular.

  Més informació

 • Pobresa Zero

  La campanya Pobresa Zero agrupa a més de 170 ONGD, entitats socials, associacions veïnals, centres culturals i educatius, universitats i sindicats. Volem sensibilitzar a la ciutadania i impulsar canvis polítics per a erradicar la pobresa en tot el món.

  Més informació

Desplaça cap amunt