Campanyes de la cooperaci贸

 • Cooperar mejor

  La cooperaci贸 internacional 茅s molt m茅s que l’ajuda que es presta amb la millor de les intencions. La campanya #CooperarMejor explica de manera f脿cil i amb humor com podem contribuir a un m贸n amb m茅s drets i menys desigualtats.

  M茅s informaci贸

 • Operaci贸 Rubik

  Plataforma con la qual les ONGD valencianes posen a la disposici贸 de tota la comunitat educativa m茅s d’un centenar de recursos pedag貌gics i xarxes de la col路laboraci贸 per a avan莽ar en la comprensi贸 del nostre m贸n.

  M茅s informaci贸

 • Dia Mundial del Comer莽 Just

  Cada mes de maig se celebra en tot el planeta el Dia Mundial del Comer莽 Just per a impulsar un consum responsable amb el medi ambient i amb les persones productores als pa茂sos empobrits. En la Comunitat Valenciana organitzem desenes d’activitats per a commemorar-ho sota el lema #SomComer莽Just.

  M茅s informaci贸

 • #JusticiaCasoBlasco

  #JusticiaCasoBlasco t茅 com a objectiu defensar la dignitat de la cooperaci贸 i aconseguir la devoluci贸 dels fons defraudats en el Cas Blasco, en el qual la Coordinadora exerceix l’acusaci贸 popular.

  M茅s informaci贸

 • Pobresa Zero

  La campanya Pobresa Zero agrupa a m茅s de 170 ONGD, entitats socials, associacions ve茂nals, centres culturals i educatius, universitats i sindicats. Volem sensibilitzar a la ciutadania i impulsar canvis pol铆tics per a erradicar la pobresa en tot el m贸n.

  M茅s informaci贸

Scroll to Top