IIª Edició Premis Cooperació Comunitat Valenciana

La Coordinadora Valenciana d’ONGD, en col·laboració amb Caixa Popular, convoca la II Edició dels Premis Cooperació Comunitat Valenciana, que tenen com a objectiu reconéixer el compromís de persones, institucions, empreses, mitjans de comunicació i moviments socials amb els drets humans i la justícia global.

CATEGORIES

1. PERSONES, INSTITUCIONS, ORGANITZACIONS o EMPRESES VALENCIANES compromeses amb la cooperació: amb una trajectòria de compromís amb la cooperació al desenvolupament, la defensa dels drets humans, l’erradicació de la pobresa i/o la justícia global, o que hagen posat en marxa en els últims dos anys una iniciativa rellevant o innovadora en aquests àmbits.

2. COMUNICACIÓ compromesa amb la cooperació:

a) Premi a mitjans de comunicació, programes o seccions, periodistes o comunicadors/as, amb una trajectòria de compromís amb la cooperació al desenvolupament, la defensa dels drets humans, l’erradicació de la pobresa, la igualtat de gènere i/o la justícia global, o que hagen fet un treball periodístic rellevant i amb impacte social en aquests àmbits en 2019 o 2020.
b) Premi especial al periodisme jove compromés: a un treball periodístic rellevant en les matèries a dalt indicades, produït en 2019 o 2020, per periodistes menors de 30 anys.

3. CAMPANYES de xarxes, plataformes o moviments socials valencians compromesos amb el desenvolupament, la defensa dels drets humans, l’erradicació de la pobresa, la igualtat de gènere, la sostenibilitat i la justícia global.
Els premis no tenen dotació econòmica. A les entitats o persones guanyadores se’ls farà lliurament en un acte públic de trofeu i diploma, i es farà difusió de les iniciatives, treballs o trajectòries premiades.

Desplaça cap amunt