II Edició dels Premis “Universitat, coneixement i Agenda 2030” per a TFG i TFM

  • Àrea:

La Fundación Carolina, la Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID) i la Conferencia de Rectores de las Universidades Españolas (Crue Universidades), convoquen la II Edició dels Premis «Universitat, coneixement i Agenda 2030» per a treballs de Fi de Grau i Treballs de Fi de Màster.

L’objectiu d’aquests guardons és distingir a els/as estudiants que hagen fet els seus Treballs de Fi de Grau (TFG) o els seus Treballs de Fi de Màster (TFM) en qualsevol àrea de coneixement i, necessàriament, sota una o diverses de les temàtiques cobertes pels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030. La concessió dels premis seran, un atorgat a la categoria TFG, i un altre a la categoria TFM.

Als premis poden optar estudiants amb ciutadania d’un país membre de la Comunitat Iberoamericana o de qualsevol Estat de la Unió Europea, que hagen finalitzat els seus estudis destinats a l’obtenció del títol (Grau o Màster) durant el curs acadèmic 2019-2020 i que hagen defensat el TFG o el TFM en una institució d’educació superior associada a Crue Universitats.

Els treballs premiats rebran un diploma acreditatiu i seran publicats en paper i en suport electrònic en les pàgines web de la Fundació Carolina, la AECID i Crue Universitats.

Les candidatures es formalitzen única i exclusivament per mitjà de la plataforma tecnològica dels Premis, des d’on els/les sol·licitants han de registrar-se; traslladar les dades acadèmiques sol·licitades, segons les Bases definides per les institucions convocants; i adjuntar els seus treballs.

La Convocatòria romandrà oberta entre el 15 d’octubre i el 30 de novembre de 2020.

Més informació AQUÍ

Desplaça cap amunt