Generalitat Valenciana: resolució provisional de la convocatòria de Cooperació Internacional 2023

La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana ha publicat en la seua pàgina web la proposta de resolució provisional de la Comissió de valoració de la convocatòria 2023 de subvencions a ONGD per al finançament de projectes i programes de cooperació internacional per al desenvolupament, a executar en països i poblacions estructuralment empobrits.

Instruccions de presentació

Només s’admetran aquelles al·legacions presentades en el document facilitat més a baix. Únicament s’emplenarà la primera pestanya, titulada “AL·LEGACIONS”. És imprescindible situar adequadament l’al·legació formulada, en funció de si es tracta d’una al·legació a les puntuacions del barem o d’una al·legació a una partida pressupostària, realitzant una exposició concreta i resumida de la motivació de l’al·legació formulada.

Les al·legacions es presentaran de manera telemàtica, en el tràmit específic d’aportació de documentació d’aquesta convocatòria, en la seu electrònica de la Generalitat, accedint ací.

Termini de presentació d’al·legacions: fins al 13 de setembre de 2023.

Desplaça cap amunt