Xerrades i tallers “Ciutat en lluita”

Des d’ESF València estem molt contentes d’anunciar el llançament del cicle de xerrades i tallers “Ciutat en lluita”, una sèrie de tres jornades que girarà en torn al “Dret a la ciutat i a la Desobediència civil no violenta”.

Per tractar de fer front comú davant l'especulació i les polítiques actuals que busquen mercantilitzar amb el nostre territori, amb l'habitatge i en definitiva, amb les nostres vides: aquesta proposta sorgeix amb la intenció d'ampliar mirades i de canalitzar les nostres inquietuds per tractar d'habitar la nostra ciutat d’una manera més activa i compromesa.

Així, amb el recolzament de diversos col·lectius, grups i persones individuals, ens agradaria ser capaces de generar un espai de reflexió conjunta al voltant de totes aquelles qüestions que ens travessen en la nostra vida quotidiana a la ciutat, i explorar diferents estratègies i formes de lluita per a fer front a les mateixes.

I clar, ens agradaria compartir tot açò amb totes vosaltres: Aprenentatge col·lectiu com a eina de transformació!

Vos deixem informació de les tres jornades plantejades:


TALLER“No-violència i Desobediència civil”

Data: 30 de març a les 10.00 h

Lloc: Colla de Dimonis de Campanar

TAULA RODONA“La reivindicació no violenta a través de l’art”

Data: 3 d'Abril a les 18:30 h

Lloc: Aula B-4-15 de Belles Arts – UPV

XARRADA – “Ocupació: entre el dret a l’habitatge, a la ciutat i a la propietat”

Data: 10 d'Abril a les 18:00 h

Lloc: CSOA La Fusteria del Cabanyal


Les jornades son totalment obertes. Vos esperem! 🙂 Per a més informació, podeu contactar-nos al correu info@valencia.isf.es

Desplaça cap amunt