Cartel del Congreso de Derechos Humanos + Cultura

VII Congrés sobre Drets Humans “Derechos Humanos y Cultura”

VII Congrés Internacional sobre Drets Humans

El VII Congrés Internacional sobre Drets Humans, “Drets Humans i Cultura”, es celebrarà els dies 1 i 2 de febrer de 2024 en l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de València.

L’entrada és lliure prèvia inscripció Inscripcions – Congrés de Drets Humans i Cultura (mainel.org)

Aquest projecte compta amb el patrocini de la Generalitat Valenciana i la col·laboració de set entitats de la societat civil acadèmiques, associatives i culturals.

Congrés, sensibilització i exposició

El VII Congrés sobre Drets Humans i Cultura s’acompanyarà d’activitats de sensibilització, en diversos postgraus universitaris, i d’una exposició de l’artista Isidro López Aparicio en el Centre Cultural La Nau.

L’objectiu global d’aquest projecte és visibilitzar la importància de la cultura, entesa com un dret humà, així com promoure la necessària inclusió dels factors culturals en qualsevol actuació que promoga el desenvolupament humà, fins i tot en contextos de grans privacions materials. També reforçar la comprensió de la cultura com a quart pilar del desenvolupament sostenible, afegit al creixement econòmic, la inclusió social i l’equilibri mediambiental.

Per a veure el programa, fes clic ací.

Desplaça cap amunt