V Jornades sobre Responsabilitat Social i Economia del Bé Comú en Entitats Financeres: Banca Sostenible versus Banca Armada

  • Convoca: Cátedra Economía del Bien Común (EBC)

Més informació en la web: https://www.uv.es/uvweb/nullca/divulgacio/jornades-rse-ebc-entitas-financeres/edicion-jornadas-2019-1286096243652.html

El proper 24 d’octubre de 9 a 14 hores tindrà lloc lesV Jornades sobre Responsabilitat Social en Entitats FinanceresalSaló de Graus de la Facultat de Economia de la Universitat de València (Campus Tarongers) organitzades per laCàtedra d’Economia del Bé Comú de la Universitat de Valènciai patrocinades per laConselleria d’ Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

La Jornada serà inaugurada a les 9:30h perMiquel Lorente, Director General d’Economia Sostenible;Francesc Alòs, Director de Responsabilitat Social Corporativa de Caixa Popular iJoan Ramon Sanchis Palacio, Director de la Càtedra d’Economia del Bé Comú de la Universitat de València.

A la primera part de la jornadaPeru Sasia,President de la Federació Europea de Banc ètics i Alternatius impartirà la conferència “Present i futur de la banca sostenible a Europa”.

La segona part constarà de la conferència“L’educació financera des d’una perspectiva en valors humans i ètics” ambJordi Calvo, Economista, coordinador i investigador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau i professor de conflictes, relacions internacionals, i economia per la pau. Seguidament, la Jornada continuarà amb unataula rodona “Banca Armada versus Banca en Valors”on participaran els representants d'entitats com Fundació Novessendes, SETEM CV, Xarxa Enclau, i el Secretari Autonòmic d’Hisenda de la Generalitat Valenciana.

Per a finalitzar, a la clausura comptarem amb la presència deElvira Cerver Romero, Vicedegana de Dinamització i Ocupabilitat de la Facultat d’Economia de la Universitat de València;Mª Pilar Rueda, Presidenta de l'Associació Valenciana per al Foment de l'Economia del Bé ComúiFrancesc Gamero, Secretari Autonòmic d’Hisenda de la Generalitat Valenciana.

Aquesta jornada ha sigut patrocinada per laConselleria d’ Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Caixa Popular i la Facultat d’Economia, amb la col·laboració de Associació Valenciana pel Foment de l'Economia del Bé Comú, Xarxa Enclau, Fundació Cívica Novessendes, i Setem CV.


PROGRAMA


09:00H ENTREGA DE DOCUMENTACIÓ

09:30H INAUGURACIÓ I PRESENTACIÓ DE LA JORNADA

En Miquel Lorente, Director General d'Economia Sostenible
En Francesc Alós, Director de Responsabilitat Social Corporativa de Caixa Popular
En Joan Ramon Sanchis Palacio, Director de la Càtedra EBC de la Universitat de València

10:00H CONFERÈNCIA “PRESENT I FUTUR DE LA BANCA SOSTENIBLE A EUROPA”
Conferenciant: Peru Sasia, President de la Federació Europea de Bancs Ètics i Alternatius

11:00h PAUSA-CAFÉ

11:30H CONFERÈNCIA “L'EDUCACIÓ FINANCERA DES D'UNA PERSPECTIVA EN VALORS HUMANS I ÈTICS”

Conferenciant: Jordi Calvo Rufanges, Economista, coordinador i investigador del Centre Delàs d'Estudis per la Pau i professor de conflictes, relacions internacionals, i
economia per la pau.

12:30H TAULA REDONA “BANCA ARMADA VERSUS BANCA EN VALORS”

Modera: Esther Paulo, Directora de la Fundació Novessendes i membre de l'Associació Valenciana per al Foment de l'Economia del Bé Comú

Maria Fraile, Tècnica d'Educació per al Desenvolupament de SETEM

Francesc Gamero, Secretari Autonòmic d' Hisenda de la Generalitat Valenciana

Enrique Asensi, President de la Red Enclau

14:00H CLAUSURA DE LA JORNADA

José Manuel Pastor Monsalve, Degà de la Facultat d'Economia de la Universitat de València
Mª Pilar Rueda Requena, Presidenta de l'Associació Valenciana per al Foment de l'Economia del Bé Comú
Francesc Gamero, Secretari Autonòmic d' Hisenda de la Generalitat ValencianaDesplaça cap amunt