Tardeo amb causa. Aliances feministes per a canviar el món

Des de la Coordinadora Valenciana d’ONGD, amb la col·laboració de Calandra – Espai feminista de formació i suport a la igualtat de gènere, us convidem a participar en una trobada informal en el qual volem conéixer-nos més i debatre amb uns cafés, cerveses o el que vulgues, sobre com podem generar noves aliances feministes.

Volem intercanviar experiències entre entitats valencianes, donar visibilitat a les necessitats actuals en matèria d’igualtat, tant dins com fora dels nostres projectes socials, intercanviar bones pràctiques, i reflexionar en termes feministes sobre els reptes futurs als quals ens enfrontem.

Una trobada en la qual pretenem construir, col·lectivament, aliances per a fer-nos fortes en la lluita per la igualtat de gènere i els drets de les dones, per a impulsar un canvi en el sistema capitalista i patriarcal, per a l’eliminació de totes les desigualtats i la protecció de la naturalesa, entre altres qüestions urgents. Necessitem sumar idees, alçar la nostra veu, i construir juntes projectes comuns. Volem començar a construir des d’objectius comuns per a avançar!

Inscripcions fins el 7 de març!

Desplaça cap amunt