El moment actual de pandèmia i la seua ràpida propagació mundial suposa un gran repte que requereix d’una estratègia conjunta i una aliança consolidada per a mantindre el principi de l’Agenda 2030 de “No deixar a ningú arrere”. Especialment, els països amb major desigualtat i amb sistemes de salut i de protecció social més limitats, presenten dificultats per a fer front a la pandèmia. Amb l’objectiu de reflexionar sobre aquests temes, comptarem amb la participació de persones expertes del món de la cooperació, l’epidemiologia i la indústria farmacèutica.
El present seminari s’emmarca dins de les activitats que proposa la Càtedra 2019 en el marc del Conveni de col·laboració que presenta la Universitat Jaume I amb la Generalitat Valenciana, concretament amb la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica per a la promoció d’activitats relacionades amb la formació, investigació, informació i documentació dirigides a la consecució de l’Agenda 2030.
Participants:
- Joan Antoni Martín Montaner, Director de la Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible i Vicerector d’Internacionalització i Cooperació de la Universitat Jaume I.
- Lourdes Sanchís Domingo, Subdirectora General de Cooperació i Solidaritat de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.
- Francisco J. Fernández Rodríguez, Director de Comunicació en Farmaindustria.
- Cristina Ramón Lupiañez, Presidenta de la Coordinadora Valenciana d’ONGDs.
- Marisa Rebagliato Ruso, Professora titular de la Universitat Jaume I, coordinadora del grup d’investigació Epidemiologia Perinatal, Salut Ambiental i Investigació Clínica.
Organitza: Càtedra de Cooperació i Desenvolupament Sostenible
Cofinancia: Generalitat Valenciana- Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica
Contacte: catedracooperacio@uji.es