Salutogènesi: Formació i Aprenentatge-Servei (ApS) per a la promoció de comunitats universitàries resilients

Farmamundi i medicusmundi Sud, posen a la vostra disposició el Mooc o curs virtual totalment gratuït dirigit a professionals i estudiants del sector sobre bones pràctiques en salut global.

Salutogènesi: Formació i Aprenentatge-Servei (ApS) per a la promoció de comunitats universitàries resilients des d’enfocaments glocales basats en GED, BDH, diversitat cultural i la sostenibilitat ambiental.

SALUTOGÈNESI, és una proposta formativa que busca enfortir les capacitats de la comunitat universitària soci sanitària andalusa, projecte que s’ha dut a terme en les localitats de Granada, Màlaga, Almeria i Sevilla, per a la gestió de crisi de salut global amb els enfocaments esmentats, donant-li èmfasis en salut mental i emocional.

Salutogènesi és un projecte liderat per Farmamundi amb la col·laboració de medicusmundi Sud i cofinançat per l’Agencia Andaluza de Cooperación Internacional para el Desarrollo.

El MOOC és una iniciativa formativa que s’ha creat mitjançant l’alliberament de diferents materials didàctics, digitals i interactius del projecte.

A nivell metodològic, destaca la disponibilitat de vídeos que generen debat i reflexions obertes; fomentant d’aquesta manera el desenvolupament del pensament crític i reflexiu, i les seues capacitats per a incloure els aprenentatges i enfocaments transversals del projecte en la seua pràctica professional i/o personal.

Per a accedir al MOOC, hauràs de registrar-te amb les teues dades personals mitjançant el següent enllaç i crear el teu propi compte a l’aula virtual per a poder gaudir del curs.

https://formacion.medicusmundisur.org/

Farmamundi y Medicusmundi Sur

 

Desplaça cap amunt