Reunió de moviments socials per a la manifestació del 21 d’octubre

  • Convoca: Coordinadora Valenciana de ONGD
  • Ca Revolta
    C/Sta. Teresa, 10
    València, València 46001

Estem en un moment crucial per a la continuïtat (o no) de les polítiques socials, ambientals i de cooperació internacional que són imprescindibles per a reduir la desigualtat, erradicar la pobresa i protegir la naturalesa. En aquest moment en el qual s’estan preparant els pressupostos de la Generalitat Valenciana i de la resta d’Administracions Públiques és molt important que els nostres representants polítics vegen que estem actives i unides perquè no hi haja ni una retallada ni un pas arrere en pressupostos i polítiques que ens ha costat molt tirar avant.

Per això, des de la campanya Pobresa Zero -impulsada per la Coordinadora Valenciana d’ONGD, sindicats, universitats, organitzacions d’acció social i altres entitats socials-, convoquem a tots els moviments socials a una reunió molt important aquest dimarts 3 d’octubre a les 18 h en Ca Revolta (C/Sta. Teresa, 10, 46001, València) per a organitzar una gran manifestació el dissabte 21 d’octubre que mostre tota la força i tota la varietat de reivindicacions que tenim des dels moviments socials en defensa d’un món més just i habitable.

Us demanem per favor que acudiu a aquesta reunió, que convideu a les entitats amb les quals treballeu en el dia a dia, i que comenceu a mobilitzar ja a tota la vostra base social perquè el 21 d’octubre puguem ser moltes persones compromeses i unides per a defensar una justícia social i ambiental sense fronteres, per a defensar que no hi haja ni un pas arrere perquè el que necessitem és avançar en drets, en l’erradicació de la pobresa i en la protecció de la naturalesa.

Juntes, sempre…  Som més forts!

Us esperem

Desplaça cap amunt