Presentació del llibre “Pacifistas en Acción. Desmilitarizar, desarmar, pacificar” i Taller d’activisme i campanyes per la pau i el desarmament

Els tallers del cinquè mòdul de l?Escola Pacifista del Centre Delàs a València, tindran lloc dissabte dia 28 al matí i engegaran amb una presentació del llibre “Pacifistas en Acción. Desmilitarizar, desarmar, pacificar” que donarà peu al Taller d’activisme i campanyes per la pau i el desarmament.

El llibre “Pacifistas en Acción. Desmilitarizar, desarmar, pacificar”, és una publicació escrita de manera coral per una vintena de referents del pacifisme i antimilitarisme espanyol, publicat pel Centre Delàs d’Estudis per la Pau amb Icaria Editorial. La presentació anirà a càrrec d’un dels seus coordinadors, el coordinador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, Jordi Calvo; i un dels seus autors, el membre de la comissió La Guerra Empieza Aquí d’Ongi Etorri Errefuxiatuak, Luis Arbide.

La presentació del llibre donarà pas al Taller d’activisme i campanyes per la pau i el desarmament que comptarà amb la participació de diverses representants de campanyes de l’Estat espanyol:

  • Enrique Quintanilla (Desarma Madrid)
  • Luisa Reilly (CIES No)
  • Quique Sánchez (GCOMS)
  • Lorena Ruiz-Huerta (Greenpeace)
  • Luis Arbide (La Guerra Empieza Aquí)
  • Carlos Barranco (Antimilitaristes MOC València)

Aquest cinquè mòdul del cicle formatiu en activisme pacifista començarà el divendres anterior al mateix espai amb la conferència “Activisme contra la guerra. Guerra contra l’activisme: Pegasus, eines de control social. Hem de tindre por a ser activistes? És perillós denunciar el negoci de la guerra?”. Més informació aquí.

Per assistir a qualsevol de les sessions de l’Escola Pacifista cal fer una matriculació prèvia (gratuïta) en aquest enllaç.

Desplaça cap amunt