Presentació del curs de “Artivismo per a la transformació social”

El dimecres 16 de novembre, a les 19 hores, en Ca Revolta, les ONG SETEM PV i Centre Delàs d’Estudis per la Pau realitzen una intensa jornada debat per a llançar el curs Artivismo per a la transformació social 2.0 – campanya Banca Armada.

Les organitzacions han programat:

la conferencia Guerra, crisi… xoc? Respostes transformadores des de l’activisme social, que comptarà amb la periodista i escriptora Olga Rodríguez, coguionista de la premiada pel·lícula “En los márgenes”. I amb la presentació de l’informe Radiografia de la banca armada a la Comunitat Valenciana, a càrrec de Jordi Calvo Rufranges, investigador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau. Des d’ací, partirà el diàleg entre tots dos per a reflexionar sobre el negoci de la guerra, les actuals crisis interrelacionades i, sobretot, del paper de la societat civil organitzada com a motor de canvi i transformació social.

Per a mostra d’això, l’acte finalitzarà amb un fòrum d’experiències d’activisme i mobilització social en el qual intervindran representants de diferents col·lectius i organitzacions entre els quals es troben: Red EnClau sobre finances alternatives, la PAH Valencia (en defensa del dret a l’habitatge), el col·lectiu Antimilitaristes-MOC (model d’acció directa no violenta), Fridays for future (joventut i emergència climàtica); Mujeres, voces y resistencias (col·lectiva feminista i antiracista); Esenciales y Regulación Ya! (en defensa dels drets de les persones migrants), Amnistia Internacional Valencia (sobre el dret a la protesta), entre altres.

Desplaça cap amunt