Mobilització climàtica: solucions i no declaracions

  • Convoca: Aliança per l'Emergència Climàtica València
  • Estació del Nord
    València,

Com tots els anys escoltaràs que s’han tornat a reunir tots els governs a Qatar per mitigar el canvi climàtic, i com tots els anys Joventut pel Clima i l’Aliança per l’Emergència Climática s’organitzen per mostrar la #COP28 al nostre territori.

Es per això que vos fem aplegar el nostre manifest i les activitats que enguany realitzarem a la ciutat de València:

Divendres 1 de desembre a les 18h tindrà lloc una Xerrada per explicar la situació actual de les Zones de Baixes Emissions a la ciutat de València i el projecte europeu Cycling With Clean Air, contarem amb la Dra. Marian Sintes, Metgessa de Familia del col·lectiu ConBici, i en la Dra. Helena Prima, d’Ecologistes en Acció. LLoc: Intersindical Valenciana, C/ Juan de Mena, nº18, València prop del Mercat Rojas Clemente.

– A les 20h del mateix divendres ens unirem a la Massa Crítica de València a la Plaça de la Verge.

Dissabte 2 de desembre a les 18h Manifestació: ixirem del Avda. Marques de Sotelo en front de l’estació del Nord fent el seguent recorregut des de Av. Marqués de Sotelo, Pl. de l’Ajuntament, C/ de les Barques, C/ Poeta Querol, C/ de la Pau, Pl. de la Reina, Plaça l’Almoina finalitzant a la Pl. de la Mare de Déu.

Dijous 7 i 8 de desembre, Joventut pel clima València junt amb la població de Camporrobles i altres associacions, organitzem una acció per a demanar que el tren torne a passar. Reivindiquem la inversió pública en un servei ferroviari públic, assequible i de qualitat. Vertebrem el territori i refredem el planeta! Gaudirem de xarrades, rutes, música a la nit, acampada i bon rotllo! 🙂

No t’ho penses! Serà una experiència inoblidable per a endinsar-se en la lluita ecologista! Apuntat en el següent link.

Desplaça cap amunt