Manifestació POBRESA ZERO en València

  • Convoca: Pobresa Zero

Amb el lema: “ENS VOLEM SENSE POBRESA I DEFENSANT EL PLANETA, per la justícia i la igualtat, movilitza´t”, POBRESA ZERO convoca movilitzacions i acciones ciutadanes en la ciutat de València

VALÈNCIA


Dijous, 14 d´octubre

Exposició de “Dibuixos contra la pobresa: Pobresa, Dones, Medi Ambient” en el Mercat de Russafa de València de les/els alumnes de les centres CEIP Jaime Balmes y CEIP Alejandra Soler de València. L´Exposició estrá fins al 28 d´octubre. El dissabte 19 d´octubre hi haurá activitats de Pobresa Zero en el Mercat de Russafa.

Dijous, 17 d´octubre Dia Internacional per l´eradicació de la Pobresa

Performance “Roda de premsa de les oprimides” a les 11h. en el ÁGORA de la Universitat Politécnica de València, las mujeres y la Madre Tierra toman la palabra y denunciarán los desequilibrios que produden la pobreza y la destruccion del medio ambiente. Col·laboren: Festival Cabanyal Intim, Acció Cultural PV, Francachela Teatro i Vicente Cortés.

Divendres, 18 d´octubre

Desplegament de pancarta “banda blanca” en l'Ajuntament de València com a símbol internacional de la lluita contra la pobresa.

Concert de Benvinguda 2019

Concert de Benvinguda de la Universitat de València

a les 20:30 h. en la Pl. de Bous (apertura de portes 19:30 h.)

amb las actuacions de ZOO + JAZZWOMAN

Entrades a benefici de Pobresa Zero. Organitza: SEDI-Universitat de Valencia, col·laboren: Diputació de València i Ajuntament de València.

Més informació: https://www.uv.es/uvweb/servicio-informacion-dinamizacion-sedi/es/cultura/bienvenida/presentacion-1286048620294.html

DISSABTE, 19 d´octubre Manifestació contra la pobresa “ENS VOLEM SENSE POBRESA I DEFENSANT EL PLANETA”

a les 18 h. desde la Pl. Alfons el Magnànim (Parterre) de València.

Descarregar Cartell en A4 JPG / A4 PDF / en A3 PDF

Resultado de imagen de logo facebook Event de Facebook

Desplaça cap amunt