MÀGIA EN FAMÍLIA: UNA FAMÍLIA MONSTRUOSA

  • Convoca: Itaka Escolapios
  • Preu: 5 euros (menors de 3 anys, gratis)
  • Saló d´Actes del col·legi San José de Calasanz
    C/ Micer Mascó, 5
    Valencia, 46010

Què és? És un espectacle de màgia organitzat per Itaka- Escolapios a València, amb la col·laboració de mags professionals i aficionats que ens faran passar una vesprada sorprenent. Enguany té el títol: “Una família monstruosa”… I ja portem 9 edicions!

Quan? El dissabte 11 de desembre en dues sessions, a les 17 hores i a les 19 hores.

On? En la Sala d’actes del col·legi San José de Calasanz de València (C/Misser Mascó, 5)

Per a qui? Per a tots i totes! Xiquets, xiquetes, joves i majors, de qualsevol altre racó de València i del planeta, esteu convidats a participar en l’espectacle i col·laborar per una bona causa. Qui vulga pot venir amb disfressa d’aquesta temàtica “monstruosa”!

Per a què? A més de passar una vesprada fantàstica de màgia, tots els beneficis que s’arrepleguen aniran destinats als projectes educatius d’Itaka- Escolapis en el món, dins de la campanya de solidaritat “Centres que canvien, canvia el teu centre”.

Quant costa? L’entrada són 5 euros, i els menors de 3 anys no paguen.

On comprar les entrades? Ja estan a la venda en els col·legis San José de Calasanz, Reial Col·legi de l’Escola Pia (C/ Carnissers, 6) i a la botiga Classer (C/Doctor Moliner, 3). A més, pots reservar-les també en el telèfon d’Itaka València 963921373.

No puc anar, però m’agradaria col·laborar, hi ha alguna manera? Sí, enguany, a més, hem afegit per a totes les persones que vulguen la Fila 0. I res més fàcil que fer-ho a través del Bizum, en el número 33468.

Val la pena? Totalment, sííí!

T’esperem en Màgia en Família! Corre la veu!

Desplaça cap amunt