Jornades “Models d’atenció integral a víctimes de violència de gènere: experiències a la Comunitat Valenciana i l’Orient Antioqueño (Colòmbia)

Dimecres que ve 31 de gener de 2024, es celebrarà en la Sala d’actes del Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València, la Jornada d’intercanvi d’experiències sobre MODELS D’ATENCIÓ INTEGRAL A VÍCTIMES DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE en la Comunitat València i l’Orient Antioqueño (Colòmbia) a les 11 h.

PROGRAMA:

11.00 Obertura:

Susana Camarero, Vicepresidenta Segona i Consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge de la Generalitat Valenciana.

Marisa Baena, Delegada de l’Institut Sindical de Cooperació al Desenvolupament del País Valencià.

11.15 Taula Redona:

Mª Victoria Jiménez, dirigent sindical de l’Associació Nacional Sindical de Treballadors i Servidors Públics de la Salut, Seguretat Social Integral i Serveis Complementaris de Colòmbia (ANTHOC).

Mayte Montaner, Secretària General de la Federació d’Empleats de Serveis Públics d’UGT País Valencià.

Palmira Muñoz, Cap de la Unitat d’Igualtat de Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana

Modera: Julia Ruíz, Responsable de Comunicació FeSP-PV.

12.45 Clausura:

Ismael Sáez, UGT-PV

Assistència serà gratuïta i fins a completar aforament.

Aquesta Jornada del Projecte “Fortalecimiento De Los Servicios Públicos Y Comunitarios Para El Empoderamiento Y La Asistencia Integral De Calidad A Mujeres Supervivientes De VBG, En Particular Mujeres Desplazadas Y Colectivo LGTBI, del Oriente Antioqueño (Colombia)” cofinançat per la Generalitat Valenciana.

Desplaça cap amunt