información jornada

Jornada por l’emancipació juvenil

En el marc del Projecte d’emancipació juvenil subvencionat per l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD), es desenvoluparan les Jornades per l’Emancipació juvenil, un espai de diàleg multiactor amb titulars de drets, titulars de responsabilitats i titulars d’obligacions, entorn de les polítiques juvenils que promoguen l’emancipació de les persones joves. S’entén l’emancipació més enllà de la possibilitat de residir fora de la llar familiar, és a dir, com les possibilitats d’iniciar el teu projecte vital.

L’objectiu és influir en el desenvolupament de polítiques públiques i polítiques empresarials de contractació i, idealment, aconseguir algun tipus de compromís encaminat a millorar la situació de les persones joves (especialment els reptes més destacats per les joves: ocupació, habitatge, educació, salut
mental).

Precarietat laboral, lloguers abusius, discriminació, protecció social insuficient… Et sona?

Et convidem a participar en aquestes jornades d’incidència política, una trobada entre entitats juvenils, joves no organitzats, representants polítics i empreses privades. Una oportunitat per a influir en les polítiques públiques i empresarials i millorar la situació de les persones joves.

Comptem amb tu!

Desplaça cap amunt