Jornada “Pau, drets humans i justícia global. La construcció de la pau des d’una perspectiva local-global”

El pròxim dia 21 de Setembre se celebrarà a Alacant, la Jornada sobre Pau, Drets Humans i Justícia Global, organitzada per la Direcció General de Cooperació Internacional al Desenvolupament, la finalitat del qual és abordar, juntament amb els agents especialitzats, les mesures per a aprofundir en la construcció d’una cultura de pau en el nostre territori.

La Jornada s’emmarca en el projecte d’elaboració d’una Llei de Foment de la Pau i els Drets Humans de la Comunitat Valenciana, que es configure com un instrument útil per a impulsar i visibilitzar el treball que, des de nombroses organitzacions, institucions i agents socials, s’està duent a terme per a avançar en la protecció dels drets humans, la sensibilització ciutadana a través d’accions educatives, la resolució pacífica de conflictes, la integració de la diversitat i, en definitiva, totes aquelles accions dirigides a mobilitzar a la ciutadania a favor del desenvolupament humà sostenible i la cultura de la pau.

Consulta el programa.

La Jornada tindrà lloc a la Universitat d’Alacant, en horari de matí (de 10.30 a 14.00 hores) en la doble modalitat d’assistència presencial i en línia. Donades les restriccions encara persistents a conseqüència de l’evolució de la pandèmia, l’assistència presencial estarà limitada a un número molt reduït de participants. Les places per a la modalitat d’assistència presencial són limitades. En cas necessari, la selecció de participants es realitzarà atenent els criteris de (1) representativitat de l’entitat o institució de pertinença en l’àmbit de la pau i els drets humans i (2) ordre d’entrada de la sol·licitud d’inscripció.

Per a assistir és necessari tramitar la inscripció a partir de demà 1 de setembre a través de l’emplenament del formulari d’inscripció

Scroll to Top