Jornada “ODS 16: Ciutadania per la Pau. El paper de les dones a les zones de conflicte”

Us informem que el “Fons Valencià per la Solidaridat” ha posat en marxa la segona edició del projecte “Castelló per la Pau”, cofinançat per la Diputació de Castelló i amb la col·laboració de la Càtedra UNESCO de Filosofia per a la Pau de la Universitat Jaume I i l'Ajuntament de Castelló, el qual és membre adherit.


Dins del programa d'activitats del Fons, es troba la realització de la jornada “ODS 16: Ciutadania per la Pau. El paper de les dones a la construcció de la Pau”, que es realitzarà el 27 de novembre, en horari de matí, en el “Menador” Pl. Hort dels Corders.

En l'edició d'enguany es treballarà, la situació de les dones a les zones de conflicte i el seu paper en els processos de Pau mitjançant una ponència a càrrec de Laura Alonso Cano, la projecció del documental “Veus la distància. Exiliades, territoris de memòria i Paz”, del Col·lectiu de Dones Exiliades, Refugiades i Migrades, i una taula redona amb la participació de reconegudes entitats que treballen per la Pau i la Cooperació..

Per a inscriure's a la jornada cal enviar un correu electrònic a oficina@fonsvalencia.org o trucar al telèfon 96 227 24 60 facilitant el nom i cognoms, DNI, correu electrònic, telèfon de contacte, entitat i càrrec exercit a aquesta.
Desplaça cap amunt