JORNADA: Model econòmic, treball decent, planeta i vida

Vols saber què es fa des de l’Ajuntament de València per reduir l’impacte ambiental negatiu de la ciutat o per afavorir el respecte dels drets ambientals i els drets humans? T’interessa conèixer quina és l’aportació dels sindicats al disseny i seguiment de polítiques públiques respectuoses amb el planeta i la vida? Descobrir què tens a veure tu amb les cadenes globals de valor o la vulneració de drets laborals i ambientals d’altres persones i territoris?

Amb motiu de la reivindicació del Dia Mundial del Medi Ambient que es celebra el dia 5 de juny des de 1973 la Fundació Pau i Solidaritat PV organitza en el marc del projecte “Xarxa Alternativa: canviar el treball i l’economia per canviar la vida” subvencionat per l’Ajuntament de València la jornada “Model econòmic, treball decent, planeta i vida” per donar resposta a estes inquietuds i preguntes, obrir-ne moltes altres i posar sobre la taula que hi ha “altres formes de fer les coses” des dels centres de treball i les nostres professions.

Participen:

  • Belén Torres, fundadora i CEO d’EmploGreen
  • Daniel Patiño, secretari de Diàleg Social i Medi Ambient de CCOO PV

  • Isabel Barrajón, secretària de la Fundació Pau i Solidaritat PV i secretària de Mov.Socials, Cooperació i Migracions de CCOO PV

  • José Villalba, cap de servei d’Emergència Climàtica i Transició Energètica de l’Ajuntament de València

  • Salvador Pérez, membre de Reas País Valencià, Xarxa d’economia alternativa i solidària.

T’esperem el 06/06/22 a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània o al nostre canal de YouTube!

 

Desplaça cap amunt