JORNADA “Model econòmic, treball decent i vida”

La jornada “MODEL ECONÒMIC, TREBALL DECENT I VIDA” pretèn ser un espai per a reflexionar entre els agents del món del treball i des de diferents perspectives de les economies transformadores sobre els impactes del model de desenvolupament hegemònic actual en el treball, en la vida de les persones i en el planeta amb l’objectiu de fer visibles les iniciatives, propostes i respostes que es porten endavant arreu del món -també al nostre territori- davant  les vulneracions de drets que genera el model econòmic i en defensa del treball decent, els drets humans i la sostenibilitat del medi ambient.


Per conèixer quines son les propostes de les economies transformadores i dels agents del treball per a la reivindicació i defensa del treball decent i la vida, i quines són les actuacions que ja s’estan desenvolupant en l’actualitat a Castelló de la Plana es comptarà amb la participació de:

  • Ahmed Mohamed. Tècnic de projectes en Economia Social i Solidària i en Finances Ètiques d’ACOEC .

  • Albert Fernàndez i Barberà. Secretari General de la Unió Intercomarcal Comarques del Nord de CCOO PV.

  • Ana Alicia. Secretaria de la Dona del Sindicato de Trabajadoras del Bordado a Domicilio (SITRABORDO) de El Salvador i membre de l’Asociación Cooperativa de Bordadoras de Panchimalco (ACOPANCHI).

  • Esther Paulo Fuertes. Directora de la Fundació Cívica Novessendes i facilitadora de municipis per l’Economia del Bé Comú.

  • Isabel Barrajón, Secretària de la Fundació Pau i Solidaritat PV i Secretària de Moviments Socials, Cooperació i Migracions.

  • Maria Medina-Vicent. Departament de Filosofia i Sociologia de la Universitat Jaume I.

  • Rosana Segura Mateo. Agència de Desenvolupament Local CastellóCrea de l’Ajuntament de Castelló de la Plana

  • Sergi Salvador Peris i Laura Rodrigo Sánchez. Socis treballadors de la Cooperativa Transversal.

La jornada és una activitat presencial que podrà seguir-se per streaming.

COM PARTICIPAR?

1. Inscriu-te a la JORNADA a través del Formulari d’Inscripció

2. En finalitzar se’t confirmarà la correcta inscripció en el formulari.

3. En cas que la teua participació siga virtual, el mateix dia de la JORNADA rebràs al correu electrònic facilitat al Formulari d’Inscripció l’enllaç d’accés a la jornada en format virtual.

Davant qualsevol dubte, pots contactar amb la Fundació Pau i Solidaritat PV en la següent adreça: edc-pauisolidaritat@pv.ccoo.es

Desplaça cap amunt