Cartel

Jornada: Com fer realitat una política de cures?

  • Convoca: Oxfam Intermon
  • Saló de graus d'ADEIT
    Plaça Verge de la Pau, 3 a València
    València, València

Oxfam Intermón juntament amb l’Associació Intercultural de Professionals de Llar i Cura, AIPHYC i amb la col·laboració de l’Ajuntament de València, organitzem la Jornada: Com fer realitat una política de cures?: Cap a polítiques públiques dotades de recursos i finançament suficients, que es durà a terme el dijous, 9 de juny de 18h00 a 20h00 en el Saló de graus d’ADEIT (Plaça Verge de la Pau, 3 a València). La modalitat serà presencial i en línia.

En aquesta jornada abordarem la necessitat d’invertir en sistemes públics d’atenció i cures que permeten afrontar la desproporcionada responsabilitat del treball de cures que recau sobre les dones i les xiquetes, destacant com a pilars fonamentals tant el desenvolupament normatiu per a protegir les persones que s’ocupen del treball de cures, com el d’una fiscalitat justa que garantisca els recursos i el finançament suficients.

La jornada es desenvolupa en el marc del projecte: “Temps per a la cura: València per la justícia econòmica i de gènere” cofinançat per l’Ajuntament de València

Recomanem llegir el nostre informe: Essencials i sense drets 

Programa

Ponentes

Desplaça cap amunt