Jornada “Banca Armada i finances ètiques: la (des)inversió com a arma per una economia per la pau” amb Carlos Taibo i Jordi Calvo

El proper dimarts 26 de març per la tarda el Centre Delàs d’Estudis per la Pau i Setem Comunitat Valenciana organitzen una Jornada sobre Banca Armada i finances ètiques a la seu de la Fundació Horta Sud a Torrent (València). En aquesta jornada comptarem amb Carlos Taibo (expert en relacions internacionals, decreixement i col·lapse), que realitzarà una ponència titulada ‘Decreixement per una economia no bel·licista’. Després tindrem una taula rodona liderada per Jordi Calvo (investigador del Centre Delàs i autor de l’informe sobre RSC) amb representants de diverses entitats financeres per debatre al voltant de ‘Les polítiques de Responsabilitat Social Corporativa en matèria d’armament de la banca espanyola’.

18:00h a 19:30h, Conferència | Decreixement per una economia no bel·licista.
Carlos Taibo, expert en relacions internacionals, decreixement i col·lapse.

19:30h a 20:30h, Taula Rodona |  Les polítiques de Responsabilitat Social Corporativa en matèria d’armament de la banca espanyola.
Jordi Calvo, investigador del Centre Delàs i autor de l’informe + representants d’entitats financeres

L’entrada és lliure i gratuïta, no cal inscripció prèvia però es recomana fer-la aquí.

La Jornada “Banca Armada i finances ètiques: la (des)inversió com a arma per una economia per la pau” l’organitzen el Centre Delàs d’Estudis per la Pau i Setem Comunitat Valenciana, amb la col·laboració de la Fundació Horta Sud i la campanya Banca Armada, i amb el suport de la Generalitat valenciana.

Desplaça cap amunt