Ja et pots matricular a la 2a Escola Pacifista del Centre Delàs!

El Centre Delàs engega els seu segon curs sobre activisme i recerca per la pau, en el què investigadores i col·laboradores de l’entitat expertes en diverses temàtiques exposaran les darreres novetats, tendències i reflexions en algúnes de les línies en les que treballen. Enguany es proposa com a novetat la inclusió d’expertes d’algunes de les entitats amb les que el Centre hi col·labora.

Es proposa una fórmula híbrida en la que es combinaran presentacions i assistència presencials amb l’online.

Matricula’t prèviament per reservar la teva plaça!

Pre-matriculació fins al 20 de gener.

Places limitades presencials a la disponibilitat de les aules en cada localització. Places limitades online al màxim establert per la plataforma de connexió remota.

Les persones matriculades podran participar online a totes les sessions i de manera presencial a aquelles en què sol·licitin amb antelació. 

Matriculació i certificat:

Matrícula: 20€ a ingressar en el compte: ES49 1491 0001 21 2002276521 amb el concepte “[Nom i Cognom], Matrícula Escola Pacifista 2022” (cal presentar document justificatiu tal i com s’indica en el formulari d’inscripció) que es tornaran a les alumnes amb una assistència del 100%.

Matrícula gratuïta per sòcies del Centre Delàs i per les persones matriculades que es facin sòcies de l’entitat amb una quota mínima de 12€/any.

Si el preu de la matrícula impossibilita la teva participació no pateixis, pots fer-te soci amb quota zero del Centre Delàs i accedir al curs com a soci (posat en contacte amb nosaltres a info@centredelas.org).

Certificat d’assistència amb participació en el 80% de les sessions.

Desplaça cap amunt