IV edició de la Universitat d’Hivern sota el lema “La cooperació internacional al desenvolupament en la implementació dels ODS”

Toda la Información e inscripciones en la web: https://uhivernods.es/va/

Les cinc universitats públiques valencianes, amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana (GVA), posen en marxa la IV edició de la Universitat d’Hivern sota el lema “La cooperació internacional al desenvolupament en la implementació dels ODS”. Una universitat en la qual s’aborda la contribució de la cooperació internacional al desenvolupament a la desaparició de les desigualtats entre persones i societats i, en conseqüència, a la consecució dels ODS.

Estructurada en tres jornades de treball, s’aprofundirà sobre el paper que juga la cooperació internacional al desenvolupament d’universitats, administracions públiques i la ciutadania en la construcció de societats menys vulnerables i més justes. A través de diàlegs, ponències, taules redones, tallers i activitats, es reflexionarà sobre la realitat de la cooperació internacional al desenvolupament i el seu paper en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.


Inscripcions

Alumnat, PAS i PDI de les universitats públiques valencianes
20€

Jubilats i persones en desocupació

20€

Públic en general

25€
Reservar ara

Desplaça cap amunt