Inauguració Exposició Arrels – جذور

Vos convidem a la inauguració de l’exposició “Arrels – جذور” el dijous 21 de setembre, a les 18.00 h, en l’hall de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València – UV.

Aquesta exposició està creada a partir d’una mostra fotogràfica recollida per la fotògrafa franc-tailandesa Aline Deschamps, per a crear un relat visual de denúncia de les condicions de vida de les persones refugiades palestines en els camps de Bourj al Barajneh i Nahr al Bared a Líban, posant l’accent principalment en la situació de les dones, que representen un dels col·lectius més vulnerables per la discriminació basada en gènere que pateixen diàriament de manera sistemàtica i per la falta de serveis especialitzats per a la protecció dels seus drets a la salut, al treball, a l’educació i la participació social. Des de fa anys, treballem amb les nostres contraparts locals NAVTSS i PWHO treballen per a donar resposta als principals obstacles identificats per al desenvolupament humà i social de la dona palestina a Líban.

En la inauguració comptarem amb la presència de la fotoperiodista i  representant d’AIDA a Líban, Alejandra Salvat. Elles ens brindaran l’oportunitat d’acostar-nos encara més a la realitat de la situació i ens convidaran a desafiar els estereotips que envolten a les dones palestines i a la vida en els camps de refugiades. A més, si no pots assistir de manera presencial pots seguir-la en format en línia en el següent enllaç: https://mailchi.mp/ong-aida.org/raices

L’exposició estarà disponible en l’hall de la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València fins al 15 d’octubre.
Vos esperem.

Desplaça cap amunt