Guerra, crisi… shock? Respostes transformadores des de l’activisme social. Conversa amb Olga Rodríguez i Jordi Calvo Rufanges

El 16 de novembre de 2022, a les 19:00h, celebrem l’acte de llançament del curs Artivismo per a la transformació social 2.0 – Campanya Banca Armada amb la conferència «Guerra, crisi… shock? Respostes transformadores des de l’activisme social» amb Olga Rodríguez, periodista, investigadora i escriptora especialitzada en drets humans i Orient Mitjà, coguionista de la recent pel·lícula «En els marges»; i Jordi Calvo Rufranges, investigador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, qui presentará l’estudi Radiografia de la banca armada a la Comunitat Valenciana, del qual és coautor.

Participaran en el fòrum final representants d’alguns col·lectius per a visibilitzar propostes impulsades des de l’organització social.

Aquesta acció s’emmarca en el projecte «De la banca armada a la banca ètica. Fase IV: Per una ciutadania i una universitat pública sensibilitzada i mobilitzada pel foment de la pau i dels Objectius de Desenvolupament Sostenible a la Comunitat Valenciana», finançat per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat democràtica de la Generalitat Valenciana.

Per qüestions de límit d’aforament, es requereix inscripció prèvia en el link: https://forms.gle/ZNEKVE5zHAZkrumf9

Contacte: educacioncv@setem.org / 772 732 935

Desplaça cap amunt